Özdilek’ten Gazilere Yemek Daveti

Özdilek’ten Gazilere Yemek Daveti
  • 20 Eylül 2019 07:09

Özdilek İzmir, Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından gazilik unvanı verilişinin 98. yıl dönümü münasebetiyle kutlanan 19 Eylül Gaziler Gününde gazileri yemekte ağırladı.

Özdilek’ten Gazilere Yemek Daveti

Özdilek İzmir, Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından gazilik unvanı verilişinin 98. yıl dönümüne istinaden kutlanan Gaziler Gününde gazileri unutmadı. 18 Eylül tarihinde Muharip Gaziler Derneği’nin 20 üyesi Safahat Lokantası tarafından ağırlandı. Kore ve Kıbrıs gazilerinin katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı davette dernek tarafından AVM yönetimine plaket verilirken, gaziler Özdilek tarafından unutulmadıkları için çok mutlu ve memnunolduklarını dile getirdi.

 

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerinin takdirini toplayan Özdilek İzmir, özel günler için planlayacağı etkinliklerle misafirlerinin memnuniyetini sağlamaya devam edecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ASGARİ ÜCRETLİ ZAM BEKLİYOR PARALAR KÖPRÜ İŞLETMECİLERİNE AKIYOR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.