Özdilek’ten 3 Al 2 Öde Fırsatı!

Özdilek’ten 3 Al 2 Öde Fırsatı!
  • 31 Ocak 2020 15:46
Özdilek, 2 Şubat tarihine kadar sürecek olan 3 al 2 öde kampanyasıyla kendi bünyesinde bulunan markalarının,
birbirinden özel ürünleriyle kullanıcılarına indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. Hem departman mağazalarında hem de çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da geçerli olacak kampanya kapsamında Özdilek ziyaretçileri, sahip olmak istedikleri ürünlere cazip fiyatlarla ulaşabilecek.
Özdilek markalarından, göz alıcı ve modern parçalarıyla kadınların beğenisini kazanmayı başaran Shefame’de, kadın ve erkek koleksiyonlarında fark yaratan First Company’de, çocukların hayallerini renklendiren Funfair’de hem özel hem de iş hayatlarında şıklığı bir yaşam tarzı haline getiren erkeklerin tercihi olan Finesuits markalı tekstil,
ayakkabı ve aksesuar ürünlerinde; 3 al 2 öde avantajıyla kullanıcılar hesaplı ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamanın tadını çıkaracak.
Özdilek, 7’den 77’ye her yaş grubuna hitap eden ürünlerini daha uygun
fiyatlarla misafirlerinin beğenisine sunmaya devam edecek.
Özdilek’ten 3 Al 2 Öde Fırsatı! Özdilek’ten 3 Al 2 Öde Fırsatı! Özdilek’ten 3 Al 2 Öde Fırsatı! Özdilek’ten 3 Al 2 Öde Fırsatı!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.