Özdilek İzmir AVM ’de Yılbaşı Aile Atölyeleri Başladı

Özdilek İzmir AVM ’de Yılbaşı Aile Atölyeleri Başladı
  • 9 Aralık 2019 12:19

   Özdilek İzmir AVM, misafirlerini renkli, eğlendirici ve eğitici etkinliklerle ağırlamaya devam ediyor.

 

Türkiye Tekstil ve Perakende sektörünün parlayan yıldızı Özdilek Holding’in 2001 yılında İnciraltı’nda açtığı Özdilek Alışveriş Merkezi, kadınlara ve çocuklara yönelik olarak ücretsiz atölye çalışmaları gerçekleştiriyor 7-8 Aralık tarihlerinde ilki gerçekleştirilen Yılbaşı Aile Atölyelerine 14.00-15.30-17.00 saatlerinde 4-12 yaş arası çocuklar aileleri ile birlikte katılarak keyifli dakikalar yaşadı.

Özdilek İzmir AVM ’de Yılbaşı Aile Atölyeleri Başladı

7 Aralık tarihinde çocuklar aileleri ile beraber yılbaşına özel kapı süsü yaptılar. Atölyede renkli keçeleri çocuklar çizdi, anneler ve babalar kesti, ardından boncuk dizdikleri iplere sırasıyla kalp, çam ağacı ve çan figürlerini yerleştiren çocuklar, kapı süslerini rengârenk pullarla süslediler. 8 Aralıkta yastık tasarımı atölyesinde bir araya gelen çocuklar ve aileler ise yine yılbaşına özel minik yastık yüzlerini boyayıp doldurdular ve evlerine yumuşacık minik yastıklarla döndüler.

Özdilek İzmir AVM ’de Yılbaşı Aile Atölyeleri Başladı

 

Özdilek İzmir AVM’ de, Aralık ayı boyunca her hafta sonu yapılacak olan Yılbaşı Aile Atölyeleri 14 Aralıkta Keçeden Yılbaşı Çorabı Tasarımı Atölyesi ve 15 Aralık tarihinde de Kardan Adam Tasarımı Atölyesi ile devam edecek.

 

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerinin takdirini toplayan Özdilek İzmir AVM, yılbaşı hazırlıkları için aileleri bekliyor olacak.

 

Tarih: 14-15 Aralık 14:00-15:30-17:00 seansları Keçeden Yılbaşı Çorabı Tasarımı Atölyesi

Kardan Adam Tasarımı Atölyesi

Bu haber ilgini çekebilir ->  Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.