Ormanları Yakan Terör Örgütüne Bayındır’da Ortak Tepki

Ormanları Yakan Terör Örgütüne Bayındır’da Ortak Tepki
  • 2 Ekim 2019 10:55

Bayındır Belediye Meclisi aldığı ortak bir kararla ormanları yakan terör örgütüne ve yandaşlarına kınamada bulundu. AK Parti Grup Başkanvekili Ziya Güler, MHP Grup Başkanvekili Osman Kadan ve CHP Grup Başkanvekili Durmuş Köpüklü imzası ile Bayındır Belediye Meclis Başkanlığına sunulan kınamada; “Karabağlar ve Menderes Bölgesi’nde çıkardığı yangınlarda ormanlarımız içinde yüzlerce canlı türü yakan eli kanlı pkk terör örgütü ve bu örgütü destekleyen siyasi parti, kurum, kuruluş ve STK, basın organları ve bu örgütü kullanan uluslararası güçleri Bayındır Belediye Meclisi olarak kınıyoruz” denildi.

 

Ormanları Yakan Terör Örgütüne Bayındır’da Ortak Tepki

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen de konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve  “01.10.2019 tarihli Bayındır Belediye Meclisinin Ekim Ayı 1.Olağan Meclis Gündeminde Bayındır Belediye Meclisi olarak vatanımıza, milletimize zarar veren başta eli kanlı terör örgütü pkk olmak üzere tüm terör örgütlerini ve destek veren tüm yandaşlarını AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi olmak üzere birlik içerisinde kınadık. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın.” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.