Oran, “Festivallerle milyonları Çeşme’de ağırlayacağız”

Oran, “Festivallerle milyonları Çeşme’de ağırlayacağız”
  • 8 Nisan 2019 09:13

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, “Düzenleyeceğimiz çeşitli festivallerle milyonları Çeşme’de ağırlamaya devam edeceğiz. Çok güçlü ve iddialı organizasyonlarla, rüzgarımızı, plajlarımızı, denizimizi, tarihi zenginliklerimizi dünyaya tanıtacağız” dedi.

Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Alaçatı Ot Festivali’nin sona ermesinin ardından bir açıklama yapan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, çeşitli festivallerle Çeşme’de milyonları ağırlamaya devam edeceklerini ifade ederek, “31 Mart’ta baharı müjdeledik. Ot festivalimizde yüzbinlerle bu sevincimizi paylaştık. Alaçatı Ot Festivali’nin, yaşanan ekonomik kriz içerisinde, esnafımıza, turizmcilerimize nefes aldırdığını düşünüyorum” diye konuştu.Oran, "Festivallerle milyonları Çeşme'de ağırlayacağız"
“Yüzbinlerce kişi Alaçatı’da sevgiyle kucaklaştı”
Alaçatı Ot Festivalimizde  ülkemizin dört bir köşesinden yüzbinlerce kişiyi misafir ettiklerini söyleyen Oran, “Yüzbinlerce kişi Alaçatı’da sevgiyle kucaklaştı. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma, güven içerisinde bir festival süreci geçirmemize destek olan emniyet güçlerimize, katkıları ve müthiş misafirperverliği ile festivalimize güç katan büyük Çeşme aileme, yağmura rağmen Alaçatı sokaklarını bir an olsun boş bırakmayan yüzbinlerce misafirimize teşekkür ediyorum” diye belirtti.
“Çeşme, herkesin mutlu olduğu bir yer olarak anılacak”
Bu yıl turizm sezonunun da aynı yoğunlukta geçeceğine inandığını vurgulayan Oran, “Seçim sürecinde  ısrarla ifade ettiğimiz gibi farklılıklarımızı zenginlik olarak gören, sevgi ve hoşgörüyü daim kılan, herkesi kucaklayan anlayışımızla Çeşme’de işimizi ve aşımızı büyüteceğiz. Çok güçlü ve iddialı organizasyonlarla, rüzgarımızı, plajlarımızı, denizimizi, tarihi zenginliklerimizi dünyaya tanıtacağız. Hepsinden önemlisi Çeşme, üreten, paylaşan, gülümseyen, sevgiyi çoğaltan, herkesin her kesimin mutlu olduğu bir yer olarak anılacak” şeklinde konuştu.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Pehlivan’a Dağ ve Saygılı’dan tebrik ziyareti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.