OPERET VE MÜZİKALLERDEN BİR DEMET

OPERET VE MÜZİKALLERDEN BİR DEMET
  • 4 Aralık 2019 16:38

 

Kiss me Kate’den   My Fair Lady’ye

West Side Story’den   Evita’ya

Bodrum Belediyesi destekleriyle PEKDEMİR Kültür & Sanat tarafından düzenlenen ‘Operet ve Müzikallerden bir demet’ konseri 15 Aralık akşamı saat 20.30 da Bodrum Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşecek. İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürü ve solist sanatçılarından Aytül Büyüksaraç ve Oğuz Çimen ile İzmir Devlet Konservatuvarı Piyano öğretim görevlisi Demet Eytemiz’in solist olarak katılacağı ‘Operet ve Müzikallerden bir demet’ konserinde bazı operet ve müzikallerden eserler seslendirilecek. Konser sırasında Ahmet Şener tarafından projeksiyon gösterisi olacak. Kemanda Zeynep Simge Eytemiz, Klarinette Atıf Peynirci, Bas da Suudi Kunduz, Davul da Mehmet Kızılateş yeralıyor. Ayrıca Altan Kılınç, İpek İbrahimoğlu ve Melodi Sıcakyüz Olataş’tan oluşan bale gurubu da programda gösteriler sunacak.

OPERET VE MÜZİKALLERDEN BİR DEMET

Konser; 2000 yılında Bodruma yerleşen ve Bodrum’daki kültürel etkinliklere destek veren her sene Aralık ayı son haftasında Bodrum Nartugan etkinliklerini destekleyen ancak geçtiğimiz Haziran ayında vefat eden sanat dostu ARİF VİDİNLİ anısına düzenlenmiştir.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.