Onun Cezası Yaşlılara Ödül Oldu

Onun Cezası Yaşlılara Ödül Oldu
  • 13 Aralık 2015 12:52

Uzlaştırma modeli, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerini sevindirdi. Şikayetçi ile şüpheli arasındaki anlaşmazlığı mahkemeye taşımadan çözmeyi hedefleyen uzlaştırma modeli ile huzurevi sakinleri, güzel bir gün yaşadı.

Onun Cezası Yaşlılara Ödül Oldu

İzmirli kadın kuaförü Serkan Ürkek, eski bir çalışanı tarafından kendisini darp etmekle suçlandı. Şikayetçi taraf konuyu Emniyet’e aksettirince, devreye İzmir Adliyesi bünyesindeki Uzlaştırma Bürosu girdi.

Uzlaştırmacı Ercan Tağ tarafından, olayın mahkemeye taşınması yerine her iki tarafın da kabul edebileceği çeşitli yaptırım teklifleri sunuldu. Tekliflerden biri, hakkında şikayette bulunulan Serkan Ürkek’in İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi’nde kalan 25 kadının saç kesimi ile el ve ayak bakımlarını ücretsiz olarak yapması yönündeydi. Yapılan bu uzlaşma önerisini her iki tarafın da kabul etmesi üzerine kuaför Serkan Ürkek 3 çalışanıyla birlikte Huzurevi’ne gitti. Hemen işe koyulan genç kuaför, huzurevi sakinlerinin saçlarını boyadı, istedikleri modelde kesim yaptı, el ve ayak bakımlarını gerçekleştirdi. Onun ceza olarak yaptığı çalışma, huzurevinin 25 kadın sakini içinse ödül oldu. Uzlaştırma modeli ile belirlenen cezayı çekmekten hiç rahatsızlık duymadığını ve yaptığı işi yük olarak görmediğini dile getiren 17 yıllık kuaför Serkan Ürkek, zaman zaman gönüllü olarak da bu tür çalışmalarda bulunduğunu söyledi. Güzelleşmek için sıraya giren Huzurevi sakinleri ise bu durumdan fazlasıyla memnundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki Işıkkent’te vatandaşla buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.