“Önceliğimiz halkın esenliği”

“Önceliğimiz halkın esenliği”
  • 3 Ağustos 2016 08:45

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Zabıta Teşkilatı’nın 60. kuruluş yıldönümünü kutlamaları kapsamında kendisini ziyaret eden zabıta personelini makamında ağırladı. Belediye Başkan Yardımcısı Celil Durdu, Zabıta Müdürü Tayyar Fırat ve zabıta amirlerinin katıldığı görüşmede, gece gündüz demeden halka hizmet eden zabıta personeline teşekkür eden Başkan Pekdaş, Türkiye’nin içinden geçtiği bu zorlu dönemde esnaf ve vatandaşın huzur, sağlık ve esenliğini sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Konak’ın İzmir’in merkez ilçesi olmasından ötürü her zaman göz önünde olduğunu söyleyen Pekdaş, “Sizin üzerinize çok iş düşüyor, sorumluluğunuz daha fazla. Hem vatandaşa hizmet götürmek, hem onların sağlıklı hizmet almasını sağlamak, hem de gösterilecek toleransın sınırını ayarlamak gibi görevleriniz var” dedi.

VATANDAŞ ‘HELAL OLSUN’ DEMELİ

Sahada çalışan zabıtaların karar verirken daha hassas düşünmesini isteyen Başkan Pekdaş, gösterilecek toleransın da iyi ayarlanması gerektiğinin altını çizdi. “Her gün, her zaman aynı olmuyor. Sizlerin koşulları değerlendirip, o koşullara uygun çözümler bulmak gibi bir göreviniz daha var” diyen Pekdaş şöyle konuştu:
“Hepimiz gibi sizler de bu ülkenin bir yurttaşısınız ve sizin de eşiniz, dostunuz, akrabalarınız bu yaşananlardan etkileniyor. Hizmeti aynı zamanda biz kendimiz için de yapıyoruz. Yani sizin yaptığınız hizmetler yine size dönüyor. Bu nedenle tolerans sınırını koşullara göre ayarlamamız gerekiyor. Bildiklerimizi sürekli yenileyerek, somut durumları tespit ederek işlerimizi yapmak zorundayız. Hepimizin iyi değerlendirmeler yapmamız gerekiyor. Vatandaşa ‘Helal olsun haklılar. Burada yaptıkları iş doğru iş’ dedirtmek bizim elimizde.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  “BERGAMA BELEDİYESİ’NİN BORCU, BELEDİYE ŞİRKETLERİ HARİÇ 473 MİLYON TL”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.