Önce Olay Yerinden Sonra Karakoldan Kaçmış!

Önce Olay Yerinden Sonra Karakoldan Kaçmış!
  • 30 Aralık 2015 09:40

Edinilen bilgiye göre kaza, Balçova ilçesi Sakarya Caddesinde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen Okan P.’nin (25) kullandığı 35 EB 6453 plakalı lüks araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu durağa daldı. Önce çöp bidonuna çarpan otomobil, daha sonra durakta bekleyen Erkan Demirel’e (65) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaşlı adam metrelerce sürüklendi. Güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedilen olayda, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Demirel, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay sonrasında sürücüsü ise kayıplara karıştı. Okan P.’nin peşine düşen polis ekipleri, lüks otomobili Balçova Atilla Sokak üzerinde terk edilmiş halde buldu.

VİCDAN YAPIP KARAKOLA TESLİM OLDU TEKRAR KAÇTI
Otomobil sürücüsü, bir müddet sonra karakola giderek teslim oldu. Ekipler tarafından ifadesi alınan Okan P., iddialara göre bir yolunu bulup karakoldan kaçtı. Genç, aradan geçen bir müddet sonra ise tekrar karakola gitti. Gözaltına alınan Okan P., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Genç sürücü, çıkarıldığı mahkemece “taksirli ölüme sebebiyet vermek” suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.