Ödemişlilerin yardımları yola çıktı

Ödemişlilerin yardımları yola çıktı
  • 29 Ocak 2020 10:36

 

Elazığ ve Malatya’da can kayıplarına ve yaralanmalara yol açan deprem felaketi sonrası yaraların sarılmasına katkı olarak Ödemişspor Kulübü öncülüğünde düzenlenen kampanyada Ödemiş halkının büyük desteğiyle toplanan yardımlar, Ödemiş Belediyesi tarafından bölgeye ulaştırılıyor. Aralarında 10 ton patatesin de bulunduğu yardım malzemelerini taşıyan TIR yola çıktı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş halkının yardımlarını deprem bölgesine ulaştıracak TIR’ı uğurladı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dileklerini sunan Başkan Eriş, Ödemiş halkına duyarlılıkları ve sergiledikleri örnek dayanışma için teşekkür etti. Eriş, “Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Elazığ ve Malatya’da hepimizin yüreğini sarsan deprem sonrası yaraların sarılmasına bir parça da olsa katkı sunmak adına hemşehrilerimiz tek yürek olup dayanışmanın en güzel örneğini sergilediler. Evindeki patatesini, çayını, zeytinini, zeytinyağını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşması için getiren hemşehrilerimiz oldu. Çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizdeki deprem gerçeğini bir an olsun unutmadan farkındalığı artırmak ve kalıcı tedbirler almak zorundayız” diye konuştu.

Giysi, battaniye, yorgan, ısıtıcı, soba, çocuk bezi gibi ürünlerin yanı sıra patates, peynir ve kuru bakliyatın da yer aldığı yardımlar Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Elazığ’a ulaştırılıyor.

Ödemişlilerin yardımları yola çıktı Ödemişlilerin yardımları yola çıktı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.