O İddialara Başkan Arslan’dan Jet Yanıt

O İddialara Başkan Arslan’dan Jet Yanıt
  • 8 Eylül 2016 18:46

Gizem Çetinkol – Gazet Ege/ AK Parti Buca İlçe Teşkilatındaki disiplin söylentilerine açıklama AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan’dan geldi. Sosyal medya üzerinden teşkilatı eleştirildiği gerekçesiyle Ayhan Lök, 2 meclis üyesi Çeliker Gökçin,  Serkan Elçin ve partililerin disipline gönderildiğini doğrulayan Başkan Arslan Gazete Ege’ye açıklamalarda bulundu.

Paylaşımların çıktılarının alınarak gerekli belgelerle disipline gönderildiğini belirten AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan, “Genel Merkezin önceden vermiş olduğu talimat doğrultusunda teşkilatı kamuoyunda zora sokacak açıklamalarda bulunan kişilerin disipline gönderilmesine karar verildi. Gerekli prosedürleri yerine getirdik, sonucun ne olacağı disiplin kurulunun kararına kalmıştır” dedi.

Bayraklı, Karabağlar ve Bergama gibi görevden alınma gibi bir durum söz konusu olmadığını belirten başkan Arslan, “Bu söylemler doğru değildir. İlçemiz için böyle bir karar söz yoktur” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ASGARİ ÜCRETLİ ZAM BEKLİYOR PARALAR KÖPRÜ İŞLETMECİLERİNE AKIYOR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.