“Normalleşelim ama yok saymayalım!”

“Normalleşelim ama yok saymayalım!”
  • 8 Haziran 2020 16:27

Başkan Sürekli’den korona uyarısı…

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; koronavirüsle mücadelede normalleşme sürecine geçilirken, her şeyin bittiği algısıyla hareket etmenin doğru olmadığını söyleyerek İzmirlileri uyardı.  Başkan Sürekli, yaptığı açıklamada; “Koronavirüs salgını ile büyük emeklerle başarılı bir mücadele yürüttük, yürütüyoruz. Bu emeği heba etmememiz gerekiyor. Hafta sonu ortaya çıkan tablo gösterdi ki; vatandaşlarımız normalleşme sürecini daha hassas ele almalı. Sosyal mesafe ve izolasyon kurallarına riayet etmemiz şart. Normalleşirken riski yok saymayalım.” diye konuştu.

Hep birlikte sıfırlayacağız…

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü; “Dünyaya örnek bir mücadele süreci yürüttük. Koronavirüs salgınını tümüyle alt etmemize az kaldı. Gelinen noktada Cumhurbaşkanımızın da hassasiyetleri vurgulayarak başlattığı normalleşme sürecini doğru ele almamız gerekiyor. Hafta sonu havanın da güzel olması ile birlikte İzmirli hemşerilerimizin kuralları bir kenara bırakarak sokaklara, sahil ve piknik alanlarına akın ettiğini gördük. Bunca emeği zayi etmememiz gerekiyor. Sosyal mesafe ve izolasyon kurallarına mutlaka riayet etmeliyiz. Normalleşmeyi, yok saymak olarak düşünmemeliyiz. İzmirli vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Rakamlarımızda sona yaklaşıyoruz. Çok önemli aşama kaydettik. Ama sıfırlamak bizim elimizde. Yüzüp kuyruğuna geldiğimiz bu hayati mücadelede herkesin büyük emeği var. Bunu heba etmeyelim. Kurallara mutlak suretle uyalım. Sokağa maskesiz çıkmayalım. Yasakları ve kuralları çiğnemeyelim. Karşılıklı güvenimizi koruyarak, titizlikle hareket edelim.”

Birbirimize güvenerek başardık…

 Açıklamasında Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir’de de salgınla mücadelede büyük başarı elde edildiğini vurgulayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Büyük aşama kaydettik ancak, halen günlük yapılan testlerde yeni vakalarla karşılaşıyoruz. Risk düşük de olsa devam ediyor. Bu başarıda Cumhurbaşkanımızın, ilgili bakanlarımızın, Valiliğimizin, il müdürlüklerimiz ve sağlık çalışanlarımız ile birlikte vatandaşlarımızın da imzası var. Bunu el ele vererek, birbirimize güvenerek başardık. Şimdi hep birlikte birçok gelişmiş ülkenin altında kaldığı ama bizim üstesinden geldiğimiz bu meselenin sonunu getirmemiz gerekiyor. Bunu da aşama aşama açıklanan normalleşme süreci kurallarına uyarak başarabiliriz.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.