Narlıdere’ye ‘Pir Sultan Abdal Parkı’ müjdesi

Narlıdere’ye ‘Pir Sultan Abdal Parkı’ müjdesi
  • 18 Mart 2019 13:22

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, ilçenin en merkezi yerinde bulunan ancak yol ile 7 metrelik kot farkı nedeniyle az kullanılan Pir Sultan Abdal Parkı’nı baştan sona yenileyeceklerini söyledi. Başkan Adayı Ali Engin “Pir Sultan Abdal Parkı’nı yol hizasına getireceğiz. Alt kısımda Engelli Merkezi ve STK’ların kullanacağı ofisler, üst kısımda park ve ücretsiz çay evleri olacak” dedi.

PARK VE YOL AYNI HİZAYA GELECEK

Yerel seçimlerin ardından Narlıdere için hayata geçireceği projeleri sokak sokak gezerek anlatan CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, ilçe merkezinde yer alan ve 8 bin 500 metrekarelik alanda kurulu olan Pir Sultan Abdal Parkı’nı baştan sona yenileyeceklerini ve Narlıdereliler için yeni bir çekim merkezi yaratacaklarını söyledi. Seçimlerin hemen ardından başlatılacak proje kapsamında, kot farkı yüzünden Mithatpaşa Caddesi’nin 7 metre aşağısında kalan çocuk oyun parkı ve yeşil alan Mithatpaşa Caddesi ile aynı hizaya gelecek.Narlıdere’ye ‘Pir Sultan Abdal Parkı’ müjdesi

ENGELLİ MERKEZİ KURULACAK

Alt kısımda; dezavantajlı vatandaşların hem becerilerini geliştireceği hem de sosyalleşme imkanı bulacağı Engelli Merkezi kurulacak. Hemen yanında oluşturulacak ofisler de STK ve hemşeri derneklerinin kullanımına sunulacak. Üst kısımdaki park alanında -ücretsiz- çay evleri de yer alacak. Parkın yeşil oranı da artırılacak. Narlıderelilere soluk aldıracak yeni ve modern park, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle kısa sürede tamamlanacak.

“SEÇİMLERDEN SONRA HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin “Pir Sultan Abdal Parkı, Narlıdere’nin en büyük ve en merkezi parkı. Ancak ne yazık ki yol ile kot farkı yüzünden çok kullanışlı değil. Seçimlerin ardından Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile parkı baştan sona yenileyeceğiz ve yeni bir sosyal alan yaratacağız. Altta Engelli Merkezi ve STK’lara ayrılmış ofisler, üstte modern park alanı ve ücretsiz çay evleri herkes için keyifli ortamlar yaratacaktır. Seçimlerin ardından projeyi kısa sürede hayata geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka Belediyesi’nden Kütüphane Haftası’na özel söyleşi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.