Narlıdere’de dönüşümün parolası “ortak akıl”

Narlıdere’de dönüşümün parolası “ortak akıl”
  • 26 Ekim 2021 11:07

Narlıdere Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarılan kentsel dönüşüm planları kapsamında, Atatürk, 2.İnönü, Narlı ve Çatalkaya Mahallelerinde bulunan hak sahipleri için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Başkan Ali Engin “Temennimiz ve uğraşımız, ortak akıl ve dayanışma ile bu süreci nihayete erdirmek” dedi.

 

MAHALLE SAKİNLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen geniş katılımlı iki farklı oturumda, Atatürk ve 2.İnönü ile Narlı ve Çatalkaya mahalle sakinleri biraraya geldi. Süreç hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Engin, ortak akıl ve sağduyu ile hareket ettiklerini belirtti. Tek tek söz alan hak sahipleri de planlar hakkındaki görüşlerini dile getirdi. Toplantıya CHP İlçe Başkanı Mesut Durgun, mahalle muhtarları ve meclis üyeleri de katıldı.

Narlıdere’de dönüşümün parolası “ortak akıl”

“ÖRNEK BİR DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Askıdaki planlar ile ilgili yasal sürecin tamamlanmasının ardından Dönüşüm Komitesi kuracaklarını belirten Başkan Engin “Temennimiz ve uğraşımız, ortak akıl, dayanışma ve sağduyu ile bu süreci nihayete erdirmek. Kuracağımız komisyon nihai kararı verecek. Askı sürecinin ardından yasal prosedürü hızla tamamlayacağımızı ve İzmir’e, belki Türkiye’ye örnek bir dönüşüm yapacağımızı düşünüyorum” dedi.Narlıdere’de dönüşümün parolası “ortak akıl”Narlıdere’de dönüşümün parolası “ortak akıl”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç tasarımcılara ödüllerini Başkan Cemil Tugay verdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.