Narlıdere’de aday adayları ilçe binasında!

Narlıdere’de aday adayları ilçe binasında!
  • 29 Ocak 2019 17:07

“Narlıdere’den bir aday gösterilsin”CHP’de sular durulmuyor! Narlıdere aday adayları ilçe binasında…

CHP İzmir’de yapılan aday atamalarının ardından sular durulmuyor. CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Engin’in Narlıdere ilçesinde aday olarak açıklanmasının ardından ilçedeki aday adayları bu karar tepki gösterdiler.

İlçe binasına gelerek burada Narlıdere İlçe Örgütü’nün yapacağı toplantıyı beklediklerini belirten CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kılıç sosyal medyadan dikkat çeken bir açıklama yaptı.

İşte Hakan Kılıç’ın o açıklaması:

Narlıdere’mize Narlıdere’den bir adayımızın görevlendirilmesi için, parti yönetimimizin atanan adayımız ve biz aday adayları adına almış olduğu kararı yeniden gözden geçirmesi için Sayın Ezgi Deniz Urunga, Sayın Feridun Gülel, Sayın Devrim Kırlangıç, Sayın Önder Demirdöven, Sayın Erkan Karasu, Sayın Celal Yıldız, Sayın Öztürk Kurt ile birlikte tek vücut CHP Narlıdere İlçe binamızdayız. Saat 15:00’te ilçe yönetimimizin yapacağı toplantıdan sonra alınacak kararı bekliyoruz…

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  NARLIDERE’DE MİNİK ALİ KOLTUĞU BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN DEVRALDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.