Narlıdere ‘şiddete’ karşı tek yürek!

Narlıdere ‘şiddete’ karşı tek yürek!
  • 25 Kasım 2020 23:51

Narlıdere Kadın Danışma Merkezi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde, Narlıdere’deki kadın örgütleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. “Şiddete karşı tek yürek, mücadeleye devam” mesajı verildi. Başkan Ali Engin “Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Bu tavrımızı sonuna kadar koruyacağız” dedi.

KADIN ÖRGÜTLERİ BİRARAYA GELDİ

Narlıdere’de faaliyet yürüten kadın örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve yöre derneklerinin temsilcileri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir araya geldi. Narlıdere Kadın Danışma Merkezi öncülüğünde yapılan açıklamada, kadına şiddete karşı mücadeleyi büyütme çağrısında bulunuldu. Kadınlar Eşit, Adil ve Özgür Bir Yaşam İçin, Kadına Şiddete Son” yazılı pankart taşıdı.

“SONUNA KADAR ŞİDDETİN KARŞISINDAYIZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Eşit, adil ve özgür bir dünya için, kadına yönelik her türlü şiddete son vermeli, bunu yasalarla desteklemeliyiz. Bu insanlık ayıbı son bulana kadar mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Narlıdere Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Semra Pektopal “Tüm olanakların eşitçe paylaşıldığı, geçim ve gelecek kaygısının olmadığı, kadın ve erkeklerden oluşan sınıfsız bir toplumda, her şey daha adil ve demokratik olacaktır. Böylece kadınlar çifte sömürüye, şiddete, öldürülmeye maruz kalmayacaktır” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.