NALBANTOĞLU VE ÖZUSLU’DAN KARŞIYAKA HAMLESİ

NALBANTOĞLU VE ÖZUSLU’DAN KARŞIYAKA HAMLESİ
  • 6 Aralık 2019 17:56

Kulis Haber / İzmir’in delege seçimlerinde en hareketli ilçesi olan Karşıyaka’da gözler ilçe başkanlığı için kimin aday olacağına çevrildi. Mavi Liste’yi ilçe de dizayn ettiği iddia edilen İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu‘nun aday olarak Belediye eski Meclis üyesi İsfahan Naki ismini aday çıkaracağı ileri sürüldü.

CHP’de mahalle delege seçimlerinin ardından gözler ilçe kongrelerine çevrildi. Delege seçimlerinin en hareketli ilçesi Karşıyaka ilçe kongresi öncesinde kulislerde en çok konuşulan ilçelerden biri olmaya başladı. Seçimin galibi olan ama çok bileşenli olduğu için çokça ilçe başkan adayının adı geçtiği Mavi Liste henüz bir aday açıklanmazken kulislere şok bir iddia düştü. Mavi Liste’yi ilçe de dizayn ettiği iddia edilen İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu ve aynı zamanda Karşıyaka Belediye Meclis üyesi olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu’nun aday olarak Belediye eski Meclis üyesi İsfahan Naki ismini aday çıkaracağı ileri sürüldü. Parti kulislerinde belediye şirketi Kent AŞ’nin mali müşavir olduğu iddia edilen Naki’nin kadın aday olarak destek alması düşünüldüğü konuşuluyor.

NALBANTOĞLU VE ÖZUSLU'DAN KARŞIYAKA HAMLESİ
TÜRMOB (Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği) içinde de güçlü olduğu bilinen Rıfat Nalbantoğlu’nun “Mali Müşavir” olan İsfahan Naki ismini çıkararak hem aday kargaşasına son vermek hemde kendine yakın bir ismi göreve getirmeyi planladığı iddia edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. iksir ksk dedi ki:

    lümpen liberal başka bir isim bulamadınız mı.
    halkın çocukları karşıyakayı ne zaman yönetecek

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.