My House Meat &More’da steak rüzgarı

My House Meat &More’da steak rüzgarı
  • 8 Mart 2019 13:17

My House Meat &More'da steak rüzgarı

Geleneksel Türk mutfağının önemli yemeklerinden biri şüphesiz ki kebap. Son yıllarda kebaba alternatif bir tat var: “Steak”. Dananın yüzde 30’luk kısmına denk gelen sırt kısmından çıkarılan etin özel olarak işlenip pişirilmesiyle ortaya çıkan bu lezzet her geçen gün daha çok rağbet görmekte.My House Meat &More'da steak rüzgarı

İzmir’de bu trendin gerisinde kalmadı. Art arda açılan steak house mekanlarını sıkça görür olduk. İşte bunlardan biri olan, henüz birkaç ay önce kapılarını açan My House Meat& More’a konuk olduk.

My House Meat &More'da steak rüzgarı
Şehrin karmaşasından uzaklaşmak istiyorsanız ve hep aynı yerlerde yemek yemekten sıkıldıysanız My House Meat& More tam size göre. Daha adımınızı atar atmaz gayet ferah masa düzeni, harika dizaynı ile farkını ortaya koyan mekan 250 kişilik. My House Cafe işletmeciliği ve Yaren Et olarak 2000 yılından beri hizmet veren işletme sahipleri kasaplık deneyimlerini My House Meat & More’a taşımışlar. İşin sırrı kendi yetiştirdikleri ve özenle seçilmiş en kaliteli etleri dry- aged ( kuru dinlendirme) dolaplarda dinlendirip, profesyonel bir ekiple hazırlamaları. Ekibin başında çok genç olmasına rağmen farkını ortaya koyan Şef Tural Turhan’ın emeğini yazamadan geçemeyeceğim. Eti emekle lezzete dönüştürmüş.

My House Meat &More'da steak rüzgarı
Menüde neler yok ki; kaşar ve cheddarlı muska köfte, kuzu kafes, kuzu kokoreç, Myhouse madalyon, kuzu küşleme, tandır çeşitleri zengin menüden sadece bir kaçı. Açıkçası beni en çok mutlu eden sadece Kıbrıs’a gittiğimizde yiyebildiğimiz Kıbrıs’a has Şeftali Kebabını My House Mest& More’da görmek ve deneyimlemek oldu. Şeftali kebabı lezzetini özleyenler varsa gözümüz aydın. Soluğu My House Mest& More’da alabiliriz. İnanın nefis!
Eğer sizde lezzet peşinde koşanlardansanız organik sebzelerin et ile birleştirildiği bu nefis tatları mutlaka denemelisiniz.

My House Meat &More'da steak rüzgarı
Bu kadar tadımdan sonra asla tatlı yiyemeyeceğimizi düşünürken masaya 3 çeşit tatlı geliyor. Midye baklava, Aydın tabak tatlısı ve havuç dilim baklava. Tatlı ile aramız pekte iyi değil ama bir çırpıda hepsinin tadına bakmakla kalmıyor tabakları silip süpürüyoruz. En iyi pastanede bile bulamayacağız bir lezzet, inanılmaz başarılı. Tavsiyemize uyun ve asla tatlı yemeden masadan kalmayın. Pişman olmayacaksınız…My House Meat &More'da steak rüzgarı My House Meat &More'da steak rüzgarı My House Meat &More'da steak rüzgarı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç tasarımcılara ödüllerini Başkan Cemil Tugay verdi

My House Meat &More'da steak rüzgarı İzmirrk_kulubu 

izmirliysenbuyur

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.