Musa Çam’dan Oğlunun Adaylığıyla İlgili Açıklama

Musa Çam’dan Oğlunun Adaylığıyla İlgili Açıklama
  • 19 Ocak 2016 10:09

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam’ın Fransa Strasbourg Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde 2. sınıf öğrencisi olan 28 yaşındaki oğlu Emre Çam, CHP’nin PM’sine seçildi.

Emre Çam’ın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun iki anahtar listesinde de yer alması eleştiri oklarını babası CHP İzmir Milletvekili Çam’a yöneltti.

EKONOMİK İTİRAZ!
Milletvekili Çam konu hakkında ilk kez açıklama yaptı ve ilginç mesajlar verdi: Oğlum Emre partimizin Avrupa’da temsilci olan 16 delegasyonunun oybirliği ile PM’ye adaylık için önerildi. Bu adaylık önerisinden benim sonradan haberim oldu. Prensip olarak adaylığını doğru bulmadım. İki nedeni var. Biri 2. sınıfta okuyor ve daha iki yılı var. Eğitiminin aksamasından endişe ediyorum. İkinci neden ise ekonomik… Hem Avrupa’daki ülkelere seyahatleri hem Türkiye’ye geliş gidişleri nedeniyle bu giderleri benim kısıtlı imkanlarımla karşılamakta zorlanacağını söyledim. Ancak Avrupalı delegasyon ısrar etti ve onu tek aday gösterdi. 28 yaşında yurtdışında yaşayan birinin siyasi geleceği hakkında benim karar verme şansım da yok…

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.