MÜJDEYİ BAŞKAN FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL VERDİ: EFES SELÇUK KAZANDI

MÜJDEYİ BAŞKAN FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL VERDİ: EFES SELÇUK KAZANDI
  • 29 Mart 2022 12:33

Efes Selçuk Belediyesi, uzun süredir kentteki tüm siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin birlik içerisinde sürdürdüğü çalışmaların ardından, İzmir İl Kültür Müdürlüğü tarafından yapılan ihalede Efes Alt Kapı Otoparkı’nın işletme hakkını kazandı.

Efes Selçuk Belediyesi’nin sürdürdüğü kamusal hizmetlere kaynaklık eden ve kentin yerel ekonomisi için son derece önem taşıyan Efes Alt Kapı Otoparkı’nın işletme hakkını Efes Selçuk Belediyesi’nde kalması için, önce tüm Efes Selçuk Belediye Meclisi üyelerinin imzasıyla bir çağrı yayınlanmış, ardından Efes Selçuk Kent Konseyi öncülüğünde “Efes Bizimdir” imza kampanyası düzenlenmişti.

İmza kampanyasının tüm Efes Selçuk halkının yoğun desteğiyle tamamlanmasının ardından, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile Belediye Meclis üyeleri AK Partili Sema Yeşilçimen, Hakan Bayraklı, MHP’li Burhan Öznur ve CHP’li Nuri Caferoğlu’ndan oluşan heyetle gerçekleştirilen Ankara ziyareti sonrasında ihalenin iptaline karar verilmişti.

MÜJDEYİ BAŞKAN FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL VERDİ

İzmir İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihalenin ardından, kentte siyaset üstü bir birlikteliğin sonucunda ulaşılan başarının müjdesini veren Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, “Hayırlı olsun #EfesSelçuk… İhalemizi tamamladık; Efes Alt Kapı Otoparkı resmen Efes Selçuk’ta artık; emeği geçen, kalbi bizimle atan herkese sonsuz teşekkürler” paylaşımında bulundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka Belediyesi’nden Kütüphane Haftası’na özel söyleşi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.