Minik depremzedeler için moral etkinlikleri

Minik depremzedeler için moral etkinlikleri
  • 5 Kasım 2020 10:46

Bornova Belediyesi çadır kentlerde kalan minik depremzedelere düzenlediği etkinliklerle moral veriyor. Çocuklar kendileri için oluşturulan özel aktivite alanında gün boyu gerçekleştirilen oyunlar ve atölye çalışmalarının yanı sıra çizgi film gösterimleriyle eğlenceli zaman geçiriyor.

6.9 büyüklüğündeki depremin ardından aileleri ile birlikte Bornova Şehir Stadı ve Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda kurulan çadır kentlere yerleştirilen çocuklar, Bornova Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle zaman geçiriyor. Depremde büyük korku yaşayan miniklerin yüzleri uzman eğitmenler eşliğindeki eğlenceli oyunların yanı sıra drama, tiyatro ve müzik alanındaki atölye çalışmalarıyla gülüyor. Akşamları da kurulan dev ekranlarda çizgi film gösterimleri gerçekleştiriliyor.

Depremin çocuklar üzerinde oluşturduğu izlerin silinmesi gerektiğini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Depremzede çocuklara moral vermek adına eğlenceli aktiviteler düzenliyoruz. Yaşadıkları korkuyu evlerinde olamanın yarattığı üzüntüyü gidermek ve morallerini yükseltmek istiyoruz”dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.