Milletvekilinden Doğalgaz Müjdesi

Milletvekilinden Doğalgaz Müjdesi
  • 14 Şubat 2016 10:49

İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, beraberinde CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’le Pınarbaşı’nda yaşayan vatandaşlarla toplantı yaptı, bölge halkına doğalgaz müjdesi verdi.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’in daha önce Genel Müdür Yandımata’yı ziyaret ederek aktardığı Pınarbaşılıların doğalgaz talepleri, İzmirgaz tarafından da olumlu karşılandı. İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata ve CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Pınarbaşı halkına müjdeyi birlikte verdi.  Toplantıya 100’e yakın vatandaş katıldı.

İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, “Bölgenin doğalgaz ihtiyacını ve talebini biliyorduk. Seçim sonrası Sayın Atila Sertel, ziyaretime gelerek Pınarbaşı halkının talebini yeniden iletti ve benden söz istedi. Vekilimize verdiğimiz sözü yerine getirmek adına buradayız. Biz fizibilite çalışmalarını yaptık. Muhtarımızla buradaki talebin tespiti için çalışacağız. Siz mahalle sakinleri de doğalgaz için ne kadar yoğun talepte bulunursanız o kadar sırada sürede bölgeye doğalgaz verilir” diye konuştu.

SEÇİM SÖZÜ
Mahalle sakinlerinin sorularını da cevaplayan Burçin Yandımata, sistemin nasıl işlediğine ilişkin teknik bilgileri de aktardı. Daha sonra söz alan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de, “Seçim döneminde bölgede dolaşırken bana yöneltilen taleplerin başında doğalgaz gelmişti. Meclis üyemiz Bülent Çetinkaya ve Muhtarımız Koray Doğru da bana bu konudaki yoğun talepleri ilettiler. Seçildikten hemen sonra Sayın Genel Müdürümüz Burçin Yandımata’yı ziyaret ederek, Pınarbaşı halkının doğalgaz isteğini ilettim ve en kısa zamanda yapılması için söz aldım. Burçin Yandımata’nın şahsında İzmirgaz ailesine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Öz’e Dönüş” konseptiyle 13. Alaçatı Ot Festivali büyük bir coşkuyla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.