MHP’de Başkan Karataş’tan muhaliflere mesaj var!

MHP’de Başkan Karataş’tan muhaliflere mesaj var!
  • 28 Mayıs 2016 12:30

MHP’de kurultay hazırlığı yapan Meral Akşener, Ümit Özdağ, Sinan Oğan ve Koray Aydın’dan sonra adaylığını açıklayan son isim Süleyman Servet Sazak ile birlikte Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin rakip sayısı 5’e çıktı. Bahçeli, “İster tek tek, ister alayı birden gelsin, ne gam ne tasa, hepsini birden şehitlerimizden aldığımız feyizle geçeriz” sözleriyle rakiplerine meydan okurken, muhalifler, seçimli kurultay öncesi tüzüğü değiştirmek için 19 Haziran’da tüzük kurultayı yapacak. Muhalifler tüzük kurultayında 10 Temmuz seçimli kurultayın yolunu açacak değişikliği gerçekleştirecek. Çağrı heyetinin yapacağı tüzük kurultayında seçimli kurultay için farklı bir tarih de belirlenebileceği belirtildi.

İzmir’de 56 üst kurul delegesi oy kullanacak. Delegelerin yarısı muhalif adaylara destek imzası vermişti. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, imza veren partililerle birlik ve beraberlik içinde kongreye gideceklerini belirterek, şöyle konuştu: “Kongre gününe kadar imza veren, vermeyen tüm ülküdaşlarım kararlarını bir kez daha gözden geçireceklerdir. Biz ülküdaşlara birlik beraberlik içinde olmak yakışır. Ülkücü; ülkücünün kardeşidir. Bizler milliyetçi hareketin mensubu, ilke ve ülkülerle donanımlı olduğumuzdan bu hareketten başka bir yerde nefes alamayacağımızın bilincindeyiz. MHP mensubu olmaktan şeref duyduk. Bu anlayışla, tercihlerini farklı bile olsa oylarını birlik ve beraberlik içinde kullanacaklardır. İmza vermiş olan hiçbir arkadaşımıza karşı ard niyetli değiliz, bir sıkıntımız olamaz. Bizler toyluktan olgunluğa kadar bu hareket içinde yoğrulduk.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.