MHP İzmir’de art arda flaş gelişmeler: Bir toplu istifa, 2 atama!

MHP İzmir’de art arda flaş gelişmeler: Bir toplu istifa, 2 atama!
  • 14 Nisan 2016 12:52

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş yeniden yapılandırılan ilçe teşkilatları hakkında bir açıklama yaptı. Karataş yaptığı açıklamada şunları söyledi; Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milletine, Türk Devletine ve Mukaddesatımıza inancın kurumlaştığı bir siyasi kurumdur. Milliyetçi Hareket Partisi onu oluşturan dava adamlarının faziletlerinin, emeklerinin ve alın terlerinin müşahhas hale geldiği bir siyasi yapıdır. Milliyetçi Hareket Partisi, vatan ve millet uğruna ağır bedeller ödeyenlerin partisidir. Milliyetçi Hareket Partisi her şeyden önce Milliyetçi-Ülkücü Harekete inanmış, davasına gönül vermiş; davası için hiçbir fedakârlıktan kaçmadan zindanlara, darağaçlarına ve kurşunlara aldırmadan inancının gereğini yapan gönül adamlarının partisidir.

 

Bu sebeple yolumuz bir sevda yolu, sorumluluk duygusuyla mesafe alınan hak ve hakikat yoludur. Tüm dava arkadaşlarımız da bunu bilir, bunu uygular ve buna inanır. Sizlerin de çok iyi bildiği gibi siyasi partiler kendi örgün çalışma alanları içinde bazı yasalara, ilkelere ve iç yönetmeliklere göre idare edilirler. Bu idare anlayışında da en önemli unsur da hiç şüphesiz hiyerarşik sistemdir. Bu bizim teşkilat anlayışımızın güç merkezi, hassas noktası ve en belirgin özelliğidir. Bizi biz yapan en önemli özelliklerden bir diğeri de değerlerimizin kutsaniyeti, birbirimize karşı sevgimiz, saygımız ve gönül bağımızdır. İşte bizler bu sebeple yılmaz, yıkılmaz ve yok edilemez bir karakter taşımaktayız. Bizim teşkilat anlayışımız da bu gerçeklerden dolayı hepimizin üzerinde bir iradeyi temsil etmekte ve partimizin kudretini ortaya koymaktadır.

Genel Merkezimiz dün itibariyle İzmir’de bazı teşkilat kararlarını uygulamaya koymuştur.

Buna göre; Buca İlçe Yönetim Kurulumuz Parti Tüzüğümüzün 52. Ve 54 maddelerinin verdiği yetkiyle Genel Merkezimiz Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre feshedilmiştir. Teşkilatın yeniden oluşturulması için de partilimiz Bekir Arnavut görevlendirilmiştir. Torbalı İlçe Yönetim Kurulumuz Parti Tüzüğümüzün 52. Ve 54 maddelerinin verdiği yetkiyle Genel Merkezimiz Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre feshedilmiştir. Torbalı ilçe teşkilatımızın yeniden yapılandırılması için de yine partilimiz Günay Kalender’e görev verilmiştir. Yine 22 Şubat 2016 tarihinde ilçe başkanlığından istifa eden Bayraklı ilçe teşkilatımız için de aynı yetkiyle yeniden yapılandırılmaya gidilmiştir. Bayraklı’da  da ilçe yönetim kurulu üyemiz Mehmet Aydın başkanlığında yeniden teşkilatımız oluşturulmuştur. Kemalpaşa ilçe teşkilatımızda da seçimlerde aday olmaları sebebiyle boşalan yönetimi yeniden oluşturmak için ilçe başkanımız Sayın Mustafa Gözütok ilçe başkanı olarak yeniden atanmıştır.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmirliler Aşık Veysel’deki Uçurtma Şenliği’nde buluştu

 

Münfesih durumda olan Bayındır ve Narlıdere ilçe teşkilatlarımız için de Genel merkezimiz yeniden atama yapmış, Bayındır’a Hüseyin Karakaya, Narlıdere ilçe başkanlığımıza da Metin Keskin atanmıştır. Defa kez söylediğim gibi bizim birliğimiz ve bütünlüğümüz, ayyıldızlı bayrak ve üç hilali sancak altındaki nöbetimiz isimlerimiz değişse de aynı sorumlulukla devam edecektir. Bilinmesini isterim ki, bizim için olan aslolan teşkilatımız, disiplinimiz ve görevimizdir. Bunlardan taviz veremeyiz. Bizler bir birine sadece söz veren değil, omuz veren, gönül veren ve birlikte can veren kadrolardan oluşmaktayız. Aramıza hiçbir şekilde nifak giremez, girmedi girmeyecektir. Çünkü Ülkücü Türk Milliyetçileri buna izin vermeyeceklerdir. Daima birlikte olduğumuza inandığım, dava arkadaşlarımızı da görev süreleri boyunca üstün hizmetler sunmaları dolayısıyla ile kutluyorum. Biz bölünmez bir bütünün parçalarıyız.Sarsılmaz bir inancın ve örnek görev anlayışının temsilcileriyiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Türkiye ve İzmir’e tüm kadrolarımızla hizmet edeceğiz.

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.