MENEMEN BELEDİYESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

MENEMEN BELEDİYESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
  • 1 Mart 2022 10:30

 

Menemen Belediyesi ve Türk Kızılay iş birliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledi. Belediye personeli gün boyu kan verdi.

Menemen Belediyesi, azalan kan stoklarına katkı sağlamak ve düzenli kan bağışının önemi konusunda toplumda farkındalık oluşturmak için Türk Kızılay Menemen Şubesi iş birliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledi. Menemen Belediyesi Düğün Salonu’nda hazırlanan bölümde, kampanyaya destek veren belediye personelinden gün boyu kan bağışı alındı.

“KAN, SÜREKLİ İHTİYAÇTIR”

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, her bağışın birçok hayata dokunduğu belirterek, kan bağışlayan personeline duyarlılıkları için teşekkür etti.

Kovid-19 salgını nedeniyle kan veren kişi sayısının azaldığını bunun da ülkemizdeki kan stoklarının düşmesine neden olduğunu ifade eden Pehlivan, “Kan stoklarının yeterli seviyede tutmamız gerekiyor. Biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Türk Kızılay’ının her zaman yanındayız. Bu her şeyden önce bizim vatandaşlık görevimiz. Halkımızdan düzenli olarak kan bağışında bulunmalarını istiyorum. Unutmasınlar kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Kan bağışı, can bağışıdır” diye konuştu.MENEMEN BELEDİYESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASIMENEMEN BELEDİYESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.