Menemen Belediyesi’nden bir ilk daha

Menemen Belediyesi’nden bir ilk daha
  • 3 Eylül 2020 14:28

Pandemi Sorumlusu Eğitim Sertifikası’nı alan ilk belediye Menemen Belediyesi

Yeni tip Koronavirüs(Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında süreci yönetecek bireylerin yetiştirilmesi ve belediye personellerinin daha bilinçli çalışması amacıyla verilen Pandemi Sorumlusu Eğitim Sertifikası’nı alan ilk belediye Menemen Belediyesi oldu.

Sonar Araştırma tarafından yapılan anket sonucunda İzmir genelinde Koronavirüs sürecini en başarılı yöneten ikinci belediye başkanı seçilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, hastalık konusundaki ciddiyet ve hassasiyetini bir kez daha ortaya koydu. Koronavirüs salgınının ikinci dalgasını daha hazırlıklı ve donanımlı karşılamak isteyen Başkan Aksoy’un talimatıyla Menemen Belediyesi’nin ilgili birim müdürleri Pandemi Sorumlusu Eğitim Sertifikası aldılar.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından verilen Pandemi Sorumlusu Eğitim Sertifikası’nı alan Özel Kalem Müdürü Kubilay Ersin Akdemir, Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Başkan Danışmanı Bayram Görer ve Zabıta Müdürü Şahsettin Akdemir, Menemen Belediyesi’nin pandemi sürecindeki kararlarında ve uygulamalarında önemli rolleri üstlenecekler.

Alınan Pandemi Sorumlusu Eğitim Sertifikaları, hasta sayılarının hızla arttığı, ikinci dalga önlemlerinin uygulanmaya başladığı bugünlerde Menemen Belediyesi’nin vatandaşların sağlığı ve güvenliği için alacağı tedbirler konusunda yol gösterici olacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  MALİ HİZMET KALİTESİNDE YÜKSELİŞ: FİLİZ BAŞKAN MALİ TABLOYU AÇIKLADI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.