Menemen Belediyesi’nden Ata’ya Mektup Yarışması

Menemen Belediyesi’nden Ata’ya Mektup Yarışması
  • 15 Nisan 2020 17:00

23 Nisan’da Menemenli Cumhuriyet Çocukları Ata’sına Mektup Yazıyor

Menemen Belediyesi 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde mektup yarışması düzenliyor. “Cumhuriyet Çocukları Ata’sına Mektup Yazıyor” başlıklı yarışmaya İlköğretim 1, 2, 3, 4 ve Ortaokul 5, 6, 7, 8. sınıf öğrencileri katılım gösterebilecek.

Covid-19 Virüsü salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ertelendi. Menemen Belediyesi ise 23 Nisan etkinlikleri kapsamında mektup yarışması düzenliyor. , İlköğretim 1, 2, 3, 4 ve Ortaokul 5, 6, 7, 8. sınıf öğrencilerinin katılım gösterebileceği yarışmada Menemenli çocuklar Ata’sına duygularını, düşüncelerini dile getirecekleri mektup yazacaklar. Mektuplar özel bir kurul tarafından değerlendirilirken yarışmada dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edilecek.

Yarışmaya katılacak öğrenciler mektuplarını 22 Nisan Çarşamba günü saat 12.00’ye kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekiyor. Mail gönderme imkanı bulunmayan çocuklar ise 0 232 841 23 59 veya 0 232 502 00 09 numaralı telefonlardan Menemen Belediyesi yetkililerine ulaşıp, talep etmeleri durumunda mektupları adreslerden teslim alınacak.Menemen Belediyesi’nden Ata’ya Mektup Yarışması

“Çocuklarımız Atamızı ve onun değerlerini hep hatırlayacak”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çok kapsamlı bir etkinlik programı hazırladıklarını ancak yaşanan salgın nedeniyle üzülerek ertelediklerini belirten Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “Çocuklarımıza ait bu bayramı, bayram coşkusunu maalesef bu yıl yaşayamayacağız. Çocuklarımızdan tek isteğimiz evde, güvende kalmaları. Evde kaldıkları bu zamanda da, 23 Nisan’la ilgili duygularını, düşüncelerini, Atamıza sevgi ve saygılarını yazacakları mektuplarla ifade etmeleri için bu mektup yarışmasını düzenledik. Bu günler geçtikten sonra daha güzel ve coşkulu nice 23 Nisanlarımız olacak” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca’da 23 Nisan’a yakışır kutlama
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.