Menemen Belediyesi tarihe geçti!

Menemen Belediyesi tarihe geçti!
  • 17 Ağustos 2018 12:09

Menemen Belediyesi’nde yaşanan olaylar Menemen halkında şaşkınlık yaratıyor. Belediyenin vatandaşların yaptırdığı hayratı içine alacak şekilde otobüs durağı yapması şaşkınlık yarattı. Geçtiğimiz günlerde makam koltuğu, belediyenin ödeyemediği borçları yüzünden haciz edilen ve alınan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, çeşmeli otobüs durağıyla, belediyecilik tarihine girmeyi başardı.

Menemen Belediyesi tarihe geçti!Menemen Belediyesi’nde skandal olaylar, arka arkaya ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin gündemine oturan Menemen Belediye Başkan Tahir Şahin, makam koltuğunu kaybetmişti. Belediyeye hizmet veren temizlik firmasına, belediyeden olan alacağını ödeyemediği için icralık olan Menemen Belediyesi’ne gelen icra memurları, icra emrini yerine getirerek Başkan Tahir Şahin’in makam odasında oturduğu makam koltuğuna haciz işlemi yapıp, altından aldı. Başkan Şahin, oturduğu makam koltuğunu haczedilmesinin basından yer alması üzerine yaptığı açıklamada, belediyenin ödeyemediği borcunun olduğunu ancak yapılan işlemin tamamen kendisini itibarsızlaştırmak için yapıldığını belirtti.

Menemen Belediyesi tarihe geçti!Menemen Belediyesi’nde icraya düşen makam koltuğunun nasıl geri alınabileceğiyle ilgili çalışma yapılırken, bir başka belediye icraatı Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in tarihe geçmesine neden oldu. Menemen Belediyesi, Günerli Mahallesi’nde vatandaşların otobüsleri beklemesi ve binmesi için otobüs durağı yaptı.

Menemen Belediyesi’ni tarihe geçiren otobüs durağı değil, otobüs durağının içinde, hayır için yapılan çeşme oldu. Belediye görevlileri, bir vatandaş tarafından yapılan mermer hayır çeşmesinin, sağına, soluna değil, çeşme tam ortasında kalacak şekilde otobüs durağı yaptı. Otobüs durağını yapan Belediye, vatandaşların hayır için yaptırdıkları hayratın üstünün ve yanlarının kapatılması şaşkınlık yarattı.. Çeşmeli otobüs durağının yapan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, belediyelerin hizmet ve çalışma örneklerinin en ilgincini vererek, belediyecilik tarihine geçti. Vatandaşları şaşkın bakışlarına neden olan çeşmeli otobüs durağına gelen vatandaşlar, çeşmenin başında otobüsün gelmesini bekliyorlar.

Bu haber ilgini çekebilir ->  TAEKWONDO YILDIZLAR İZMİR İL ŞAMPİYONASI’NDA FOÇA RÜZGARI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.