Menemen Belediyesi kursiyerlerinden sergi

Menemen Belediyesi kursiyerlerinden sergi
  • 17 Aralık 2019 16:25

 

 

Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen resim kurslarında eğitim gören 23 öğrencinin eserlerinden oluşan resim sergisi Kubilay Kültür Merkezi’ndeMenemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un katılımıyla açıldı.

Menemen Belediyesi kursiyerlerinden sergi

Sanata ve sanatçıya verdiği değeri hayata geçirdiği projelerle ortaya koyan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un önemle üzerinde durduğu konulardan biri olan sanat kurslarıilk meyvelerini vermeye başladı. Başkan Aksoy’un göreve geldiği 8 aylık sürede belediye tarafından verilen Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Ud, Tiyatro, Bağlama, Yaratıcı Drama, Gitar, Resim kurslarında yaklaşık olarak bin 100 kişi eğitim aldı. Yetişkin ve çocuk kategorilerinde verilen bu kurslara katılan kursiyerler zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmenin yanı sıra yaptıkları gösteri ve açtıkları sergilerle de çalışmalarının karşılığını aldı.

Menemen Belediyesi kursiyerlerinden sergi

23 kursiyerden karışık teknik eserler

Bu dönem resim kurslarının yetişkinler kategorisinde eğitim gören 110 öğrencinin 23’ünün eserlerinden oluşan resim sergisi 16 Aralık tarihinde Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve eşi Dilek Aksoy, Özel Kalem Müdürü Uğraş Yarar, Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Başkan Danışmanları Mehmet Cin ve Faik Bozkuş, Belediye Meclis Üyeleri ve Menemenlisanatseverlerin yoğun katılımıyla açıldı. Karışık teknik eserlerin yer aldığı sergi 1 ay daha sanatseverlerin ziyaretlerine açık kalacak.

Menemen Belediyesi kursiyerlerinden sergi

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.