Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy faytonculara sahip çıktı

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy faytonculara sahip çıktı
  • 27 Eylül 2019 11:20

Menemen Belediyesi’nin sokak hayvanlarının sağlığı ve bakımı konularında hayata geçirdiği projelerden biri olan faytonların yasaklanması sonrası işsiz kalan faytonculara yine Menemen Belediyesi el uzattı.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy faytonculara sahip çıktı

18 Haziran itibariyle Menemen genelinde, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında hayvanların rahat yaşamalarını ve onlara karşı oluşacak her türlü kötü muameleyi engellemek için fayton kullanımı yasaklanmıştı. Bu yasaklamadan sonra işsiz kalan Menemenli faytoncular Menemen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde işe alındılar. 9 eski faytoncu dün itibariyle Temizlik İşleri Müdürlüğü’ndeki işlerine başladılar. Menemenli vatandaşların her türlü mağduriyetlerini ortadan kaldırmak için çalıştıklarını belirten Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, yapılan bir yasaklama sonucu kimseyi zor durumda bırakamayacaklarını açıkladı. İşe başlayan yeni Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla görüşen Başkan Aksoy, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.