Menderes’te Uçurtma Şenliği Zamanı

Menderes’te Uçurtma Şenliği Zamanı
  • 2 Mayıs 2019 14:31

Menderes Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenecek Menderes Uçurtma Festivali 5 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Menderes Belediyesi tarafından Özdere Orta Mahalle Gençlik Parkı ve Sahili’nde bu yıl onuncusu düzenlenecek Uçurtma Şenliği renkli görüntülere sahne olacak. 3 bin uçurtmanın ücretsiz dağıtılacağı etkinlik 5 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Tüm gün etkinlik

Gün boyu sürecek etkinlikler kapsamında sahilde yakılacak ateş ile hıdrellez kutlaması da gerçekleşecek. Bando Rio gösterisi, Menderes Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun halk dansları gösterisinin yanı sıra sanatçı Ferhat Odabaşı’nın Siyah Grubu da vereceği konser ile şenliğe renk katacak. Uçurtmaların ücretsiz dağıtılacağı etkinlikte lokma ikramı da yapılacak.Menderes’te Uçurtma Şenliği Zamanı

Çocuklar için özel hazırlık

Şenlik kapsamında çocukların gönüllerince eğlenmesi için özel oyun alanı oluşturuldu. Çizgi film karakterlerinin yer alacağı şenlikte, yüz boyama, sihirbazlık gösterileri ve çeşitli yarışmalar gerçekleştirilecek.

Herkes davetli

Menderes Uçurtma Şenliği’nin renkli görüntülere sahne olacağını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Bu yıl ‘Gökyüzünde buluşalım’ sloganıyla düzenleyeceğimiz şenliğimize tüm halkımız davetlidir. Gün boyu sürecek ve çeşitli etkinliklerle gerçekleştireceğimiz şenliğimizde 7’ren 70’e herkes keyifle zaman geçirecek. Türk bayrağı temalı uçurtmalarımızı hep birlikte 5 Mayıs Pazar günü uçurarak gökyüzünü ay yıldıza bürüyeceğiz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.