Menderes’te sokak hayvanları çöpe layık görüldü!

Menderes’te sokak hayvanları çöpe layık görüldü!
  • 14 Temmuz 2016 12:47

Yerel yönetimlerin son dönemlerde üzerinde durduğu en önemli projelerden olan sokak hayvanlarına yem ve su dağıtımı işi bir çok ilçede başarı ile uygulanırken, Ak Parti’nin iktidar olduğu Menderes’te adeta hayvanlara zulme dönmüş .

Daha önce Belediye olan ve son çıkan Bütünşehir Yasası ile Menderes İlçesinin bir mahallesi olarak kabul gören Gümüldür’de Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından dağıtılan “Sokak hayvanları su ve beslenme odakları”nın bırakıldığı alanın çöp konteynerları ile yanyana olması ve gıda ve su yerine sadece kuru ekmek bırakılması sokak hayvanlarını çöpleri karıştırıp adeta oradan beslenmeye mahkum kılmış.

Menderes'te sokak hayvanları çöpe layık görüldü!

Özellikle çöl sıcaklarının yaşandığı bu günlerde aç ve susuz kalan hayvanlar tarafından parçalanan çöp poşetleri de adeta hastalıklara davet çıkarıyor. Bu duruma vatandaşlar tepki gösterirken defalarca sıkıntıyı dile getirmelerine rağmen yetkililerinin konuya duyarsız kalmalarından şikayetçiler. Vatandaşlar ve hayvanseverler Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve yetkililerin bu duruma yeterince ilgi göstermediklerinden şikayetçi olduklarını dile getirdiler.

Kaynak; Gerçek Haberci

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar’da yarınların meclisi bugün kuruldu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.