Menderes’te El Dezenfektanı Dağıtıldı

Menderes’te El Dezenfektanı Dağıtıldı
  • 27 Mart 2020 10:19

Menderes Belediyesi tarafından koronavirüse karşı yürütülen mücadele kapsamında esnaf ve vatandaşlara el dezenfektanı dağıtıldı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Menderes Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dezenfektasyon, bilgilendirme ve yardım çalışmalarının aralıksız sürdüğü ilçede, esnaf ve vatandaşlara el dezenfektanı dağıtıldı.

Kurallara uyalım

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Koronavirüse karşı başlattığımız mücadelemize gece demeden, gündüz demeden devam ediyoruz. Kurduğumuz özel ekipler ile dezenfektasyon çalışmalarından, ihtiyaç sahiplerine yardıma kadar birçok uygulamayı hayata geçirdik. Enfeksiyon ve hastalıkların yayılmasını önlemek için kişisel temizliğe ciddi özen gösterilmesi gerekir. Bu nedenle yeni bir uygulamamızı daha hayata geçirdik. Başta esnafımız olmak üzere vatandaşlarımıza el dezenfektanlarımızı dağıttık. Hemşehrilerimizden tek beklentimiz kurallara uymaları. Bizler var gücümüzle çalışırken, onların da kurallara uyarak bizlere destek olmasını istiyoruz” dedi.    Menderes’te El Dezenfektanı DağıtıldıMenderes’te El Dezenfektanı DağıtıldıMenderes’te El Dezenfektanı Dağıtıldı

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir’in tramvay hatları için araç alım ihalesi yapıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.