Menderes Belediyesi’nden okullara tam destek

Menderes Belediyesi’nden okullara tam destek
  • 25 Şubat 2022 10:06

Menderes Belediyesi, öğrencilerin daha kaliteli ve güvenli ortamda eğitim görmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Menderes Belediyesi, ilçedeki okullarda onarım ve yenileme işlemlerini sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin daha kaliteli ve güvenli bir ortamda eğitim görmesi için Menderes Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” dedi.Menderes Belediyesi’nden okullara tam destek

İlçedeki 32 okula belediye eli değdi

Menderes Belediyesi olarak, ilçedeki 32 okulda yenileme ve onarım çalışmaları yaptıklarını aktaran Başkan Kayalar, şunları kaydetti:

“Ekip arkadaşlarımızla birlikte, merkez, kırsal ve sahil bölgelerimizde yer alan okullarda yenileme ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Menderes Belediyesi olarak, 32 okulumuzda çalışmalarımızı tamamladık. Okullarımızdan gelecek talepler doğrultusunda da çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

“Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başımızın tacı”

Başkan Kayalar, Menderes Belediyesi olarak okullarda birçok farklı yenileme ve onarım çalışmaları yaptıklarını vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Okullarımızda genel tadilattan, yağmur suyu ve kanal çalışmalarına; okul içinde yürüyüş yolundan, bahçe düzenlemesine; çocuklarımızın güvenliği için demir korkuluk  yapımından; engelli rampasına birçok çalışma yapıyoruz. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başımızın tacı, onlar için ne yapsak az.” Menderes Belediyesi’nden okullara tam destek

“Her şey çocuklarımız için”

Son olarak Tekeli Şehit Er İbrahim Kocagöbek Ortaokulu’nda çalışmaların tamamlandığını aktaran Başkan Kayalar, sözlerini şöyle noktaladı:

“Geleceğimizin emanetçileri çocuklarımız için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda çocuklarımızın daha kaliteli ve güvenli şartlarda eğitim görebilmeleri için belediye olarak üstümüze düşeni yapıyoruz. Tekeli Şehit Er İbrahim Kocagöbek Ortaokulu’nun çevresine istinat duvarı örüp, anasınıfı için olan bölümü ayırarak öğrencilerimizin daha kaliteli ve güvenli bir ortamda eğitim görmelerini sağladık. Her şey çocuklarımız için!”Menderes Belediyesi’nden okullara tam destek

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.