Manisa Dernekleri Birliği’nden Başkan Tugay’a ziyaret

Manisa Dernekleri Birliği’nden Başkan Tugay’a ziyaret
  • 24 Ocak 2021 11:42

İzmir’de ikamet eden Manisa ve ilçelerine ait hemşehri derneklerinin bir araya gelerek kurduğu, ‘45 Manisa Dernekleri Birliği’ Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti. 45 Manisa Dernekler Birliği Koordinatörü Salihlililer Derneği Başkanı Cengiz Ülkü Belediye Başkanı Cemil Tugay’a teşekkür plaketi sundu.

Manisa Dernekleri Birliği’nden Başkan Tugay’a ziyaret

Buluşmada Karşıyaka’da da yoğun nüfusa sahip Manisalılar ile ileride gerçekleşmesi mümkün olan etkinlik ve projeler konuşuldu. Ziyaretleri için birlik üyelerine teşekkür eden Başkan Tugay, “Hemşehri dernekleri kültürleri yaşatmasının yanı sıra birlik, beraberlik ve dayanışma için de oldukça önemli kuruluşlardır. Karşıyaka için ortak çalışma ve etkinliklerde bir araya gelebiliriz” ifadelerini kullandı.

KUTSAL BİR HİZMETTİR

45 Manisa Dernekler Birliği Koordinatörü ve Salihlililer Derneği Başkanı Cengiz Ülkü, “Derneklerde yapılan etkinlik ve faaliyetler tamamen vatandaşa ulaştığı için kutsal bir hizmettir. En küçük örgütlenme ve sivil hareketin temsili hemşehri derneklerinin üyelerine hizmet ve destek vermesi kent içerisindeki  dayanışmanın da en güzel örneğidir. Başkan Tugay’a misafirperverliği ve sohbeti için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Cemil Tugay'dan termik santral tepkisi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.