Lise Yakınında Uyuşturucu Operasyonu

Lise Yakınında Uyuşturucu Operasyonu
  • 26 Şubat 2016 09:13

Konak Anadolu Lisesi önünde bir çalışma yapan Narkotim ekipleri, Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından madde bağımlılığının zararları ile ilgili bilgilerin yer aldığı broşürleri öğrenci ve velilere dağıttı. Bu sırada, okul yakınındaki boş arazide bazı kişilerin uyuşturucu satışı yaptığını öğrenen polis hemen harekete geçti.

Okulun neredeyse dibindeki açık arazide, M.A.K. (19), Y.H.M.(28), Ç.S.M. (23), M.L.A. (28), F.A. (22) ve İ.K. (25) gözaltına alındı. Uyuşturucu madde içiminde kullanılan 3 pet şişe ile taşın altına 75 paket Bonzai ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 4’ü ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı, M.A.K. ile Y.H.M. tutuklandı.

UYUŞTURUCU SEVKİYATI POLİSE TAKILDI
Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı polislerin bir diğer operasyonu ise Bayındır yolunda yapıldı. Ödemiş ile Beydağ ilçelerinden uyuşturucu madde getirileceği yönünde ihbar alan polis, plakaları belirlenen bir otomobil ve bir motosikleti durdurdu. Otomobil ve motosikletteki M.E. (28), U.H.K. (31) ile A.R.A.(32) gözaltına alındı. Motosiklette yapılan aramada 1 kilogram esrar ele geçirildi. A.R.A.’nın, işyerinde yapılan aramada ise 2 saksı içinde kenevir bitkisi, bir başka saksıda çimlenmeye bırakılmış kenevir tohumları, 1 vantilatör, 1 fan, 2 halojen lamba, 2 halojen lamba trafosu, 6.80 gram esrar ve 0.85 gram hint keneviri tohumu ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden U.H.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğer ikisi tutuklandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.