Kursta öğrendikleriyle sergi açtılar

Kursta öğrendikleriyle sergi açtılar
  • 28 Mayıs 2019 09:38

 Bornova Belediyesi’nin takı tasarımından piyano eğitimine, danstan resim’e kadar 21 branşta verdiği Hobi ve Beceri Edindirme Kurslarını bitiren Bornovalılar, yıl sonu hayecanı yaşadı. Kadın-erkek, çocuk-genç-yaşlı kursiyerin ortaya koyduğu eserler Büyükpark içinde kurulan stantlar ile Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’n de sergilendi.Kursta öğrendikleriyle sergi açtılar

Bornova Belediyesi’nin 21 farklı branşta verdiği Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’nda yıl sonu heyecanı yaşanıyor. Fotografçılık, el sanatları, resim ve seramik alanlarında eğitim gören kursiyerlerin yaptıkları çalışmalar düzenlenen özel bir organizasyonla sergiledi.

Fotoğrafçılık, seramik ve resim kurslarının yıl sonu sergileri, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılırken, El Sanatları Kursunda eğitim alan kursiyerlerin çalışmaları ise Büyükpark içinde kurulan stantlarda sergilendi. Kadın kursiyerler kurslarda yaptıkları el emeği ürünlerinin satışını da bu stantlarda yaptı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “BERGAMA BELEDİYESİ’NİN BORCU, BELEDİYE ŞİRKETLERİ HARİÇ 473 MİLYON TL”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.