Kursiyerlerin sahne performansı Bornovalı tiyatroseverleri büyüledi

Kursiyerlerin sahne performansı Bornovalı tiyatroseverleri büyüledi
  • 28 Haziran 2018 10:12

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu 2017-2018sezonunu kursiyer oyunları festivaliyle tamamladı. Bornovalı tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Kursiyer Oyunları Festivali 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin “Sevdalı Bulut” adlı oyunuyla başladı. Kent Konseyi grubunun “İnsanın İçi İğneli Fıçı” isimli oyunuyla sona eren festivalde kursiyerlerin performansı büyük alkış aldı.

Her sınıf 4 kez sahneledi

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu kursiyerlere 2017 Ekim ayında tiyatro eğitimi vermeye başladı. Bütün sezon alanında uzman tiyatroculardan eğitim alan 400 ‘e yakın öğrenci sezon sonunda oyunlarını sahneledi.10 ayrı sınıftan oluşan eğitimlerde  her sınıf çıkardığı senesonu oyununu ortalama 4 kez sahneledi.Kursiyerler oyunlarını Uğur Mumcu Kültür Merkezi, Sevda Şener Sahnesi, Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi ve Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Atık pil getirene ücretsiz

Çocuk,  genç ve yetişkin kursiyerlerin sergilediği oyunlarda salonlar dolup taştı.Öte yandan BBŞT, Bornova Belediyesi’nin yürüttüğü atık pil toplama kampanyasına katkı sağlamak amacıyla atık piller karşılığında biletleri ücretsiz verdi. Böylece sosyal sorumluluk projesine de katkı sağladı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ‘Heyecanla çalışıyoruz’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.