Kozak Yaylası için orman sorunları masaya yatırıldı

Kozak Yaylası için orman sorunları masaya yatırıldı
  • 30 Ocak 2021 12:09

Kozak Yaylası orman faaliyetlerinin konuşulduğu toplantı Belediye Haluk Elbe Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Orman Bölge Müdürü Zafer Derince, İlçe Orman İşletme Müdürü Turan Çığnaklı, AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, Ziraat Odası Başkanı  Nuri Taşkıranoğulları, Kozak Yaylası mahalle muhtarları, azaları ve kereste faaliyeti  yürüten işletme sahipleri katıldı. Toplantıda sorun, öneri ve talepler masaya yatırıldı.

BAŞKAN KOŞTU; “SAYIN BAKANIMIZ DR. BEKİR PAKDEMİRLİ’YE TEŞEKKÜR EDİYORUM. BERGAMA İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Bergama’nın her türlü sorunu ve talepleri  için seferber olduklarına ve gece gündüz demeden her alanda çalışma yürüttüklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu toplantının yapılmasını takip eden ve sağlayan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye teşekkür etti. Başkan Koştu, “Sayın Bakanımız Bergama’mız için her konuda bize yardımcı oluyor. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren gerek vizyon projelerimiz, gerekse her bir alanda hemşehrilerimizin taleplerini elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonrada aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.