Konak’ta parklar renkleniyor

Konak’ta parklar renkleniyor
  • 20 Şubat 2017 10:18

İzmir’in kalbi Konak’ta 7’den 77’e herkesin keyifli zamanlar geçirdiği parklara yönelik düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Konak Belediyesi tarafından yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarının son halkası Kılıçreis Mahallesi’ndeki İhsan Alyanak Parkı oldu.
BAŞTAN SONA YENİLENDİ
Konak Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yapılan düzenlemeler sayesinde park yepyeni bir görünüme kavuştu. Ekiplerin büyük bir titizlikle yürüttüğü çalışmalar kapsamında park içinde artırılan yeşil alanlara çim serimi gerçekleştirilirken, spor ve oyun alanları yenilendi. Eskiyen açık hava spor aletlerinin yerine yenileri monte edildi. Parkların asıl sahipleri çocukların keyifli zaman geçirdiği oyun aletleri de değiştirildi.
HEM RENKLİ HEM GÜVENLİ
Yeni serilen çimlerle birlikte parkın yeşil dokusu daha da zenginleşirken, renkli ve göz alıcı oyun aletlerinin bulunduğu alanın taş zemini de kauçuk malzemeyle kaplanarak parkın görünümü değişti. Beton zemine göre çok daha güvenli olan oyun alanı sayesinde miniklerin artık olası bir kazaya uğramadan oyun oynama olanağı buluyor, böylelikle anne ve babalar da rahat bir nefes alıyor. Oyun alanlarında kullanılan kauçuk kaplama çevre dostu yönüyle dikkat çekerken renkli görünümleriyle de çocukların ilgisini çekiyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.