KONAK’TA ‘EMEĞİN’ BAYRAMI

KONAK’TA ‘EMEĞİN’ BAYRAMI
  • 20 Şubat 2016 10:05

İzmir’in Konak ilçesinde, belediye bünyesinde taşeron olarak çalışan işçiler, 2016 yılıyla birlikte maaşlarına yapılan zammı Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile birlikte kutladı.
Konak Belediyesi’nde, 2016 yılının girmesiyle en düşük taşeron maaşı 1700 TL’den 2 bin 450 TL’ye çıkarıldı. İşçiler bu haberle birlikte sevince boğulurken, emekçiler mesai bitiminde Konak Belediyesi’nin Basmane’deki hizmet binası önünde toplandı. Belediye binası önünde sloganlar atan işçiler, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür etti.

KONAK’TA 'EMEĞİN' BAYRAMI

Taşeron işçilerin sürprizi karşısında duygulanan Başkan Pekdaş, gelen talep üzerine bina önüne çıkarak kendisine sevgi gösterilerinde bulunan personelle kucaklaştı. Sendika temsilcileri tarafından verilen çiçeği alan Başkan Pekdaş, yaptığı kısa konuşmada, “Tüm Türkiye’de demokrasi, barış, insan hakları için mücadele etmek lazım. Bizler de bize verilen sorumlulukları sonuna kadar yerine getirmek zorundayız. Bizler İzmir gibi bir yerde yaşayan şanslı insanlarız. İnsan haklarına saygılı, demokrasiyi geliştirmek konusunda kendisini sorumlu hisseden insanlar var. Bu sorumluluğu tüm Türkiye’ye yaymak bizim görevimiz. Türkiye’de barışın, demokrasinin hakim olmasını sağlamak bizim görevimiz. Ülkemiz acı üstüne acı yaşıyor. Bu acıların son bulması için de bizim sorumluluk içinde çalışmamız lazım. Ben hepinizin Konak halkına olan borcu yerine getirmek için sorumlulukla çalışacağınızı biliyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK’TA ÇALIŞMALAR BÜYÜKŞEHİR İŞ BİRLİĞİ İLE HIZ KAZANDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.