Konak’ın kedileri bu kış üşemeyecek

Konak’ın kedileri bu kış üşemeyecek
  • 12 Kasım 2019 11:12

Konak Belediyesi, sokak hayvanları için örnek bir çalışmaya daha imza attı. Soğuk havalar etkili olmadan önce sokakta yaşayan kedilerinin barınması için atık araba lastiklerinden ev yaparak minik canlara ulaştırdı.

Sokak kedilerinin yağmurdan ve soğuktan korunması amacıyla Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün atölyesinde üretilen kedi evleri mahallelere dağıtıldı. Şimdilik on iki mahalleye ve Hayvansever vatandaşlar aracılığıyla tespit edilen noktalara teslim edilen Kedi evleri büyük ilgi gördü.

Konak’ın kedileri bu kış üşemeyecek

Başkan Batur’a teşekkür

Evleri teslim alan vatandaşlar Başkan Batur’a duyarlılığı için teşekkür ederek, “Can dostlara sahip çıkan, sokak hayvanları için duyarlılık gösteren, daha iyi bir yaşamın onlar için mümkün olduğuna inanan ve bunu uygulayan Abdül Batur başkanımıza teşekkür ederiz. Sokağımızda yaşayan kedileri soğuktan koruyacak sıcak bir yuvaları oldu. Bu kış sokağımızdaki kediler rahat edecek” dedi.  İki katlı, rengarenk ve birden fazla kedinin barınabileceği şekilde tasarlanan bu şirin kedi evleri, vatandaşlar tarafından da oldukça beğeni gördü. Öncelikli olarak mahallelerde sokak hayvanlarının gönüllü bakımını üstlenen hayvan dostu vatandaşlara teslim edilen evlerin ihtiyaç oldukça yapımına devam edilecek.

 Konak’ın kedileri bu kış üşemeyecek Konak’ın kedileri bu kış üşemeyecek Konak’ın kedileri bu kış üşemeyecek

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.