Koçer’den flaş açıklama ! “2019’da adayım !”

Koçer’den flaş açıklama ! “2019’da adayım !”
  • 14 Eylül 2017 17:47

Görevinden ayrılan İZELMAN Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Koçer‘in yaptığı açıklama şok etkisi yarattı. Koçer açıklamasında 2019’da Çiğli Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile partinin kamu gücü ile şekillendirilmeme konusunda aynı noktada olduğunu belirten Koçer, aynı hassasiyeti Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve ekibinden de beklediğini dile getirdi.

Koçer’in açıklaması şu şekilde:

“Üyesi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinde uzun yıllardır aktif siyaset yapıyorum. Bu süreç içerisinde aynı gururla 13 yıl CHP Çiğli İlçe Başkanlığı görevini sürdürdüm. Bu görev sürecinde partimizin oylarının artmasına katkıda bulundum, bundan büyük bir onur ve mutluluk duydum. Halen partimin delegesiyim, aynı şevk ve heyecanla çalışarak partime hizmet etmeyi bir görev biliyorum.

3.5 yıl süresince görev yaptığım İZELMAN Genel Müdür Yardımcılığı görevim sırasında Sayın Aziz Kocaoğlu ile uyum içerisinde beraber çalıştık. Kendisi 20 yıllık dava arkadaşım ve dostumdur. Partinin kamu gücü ile şekillendirilmemesi noktasında Sayın Aziz Kocaoğlu ile aynı çizgide olduğumuzu da belirtmek isterim. Aynı etik duruşu Çiğli Belediye Başkanı Sayın Hasan Arslan ve çalışma arkadaşlarından da bekliyorum.

Bugün geldiğimiz nokta ve şartlar çerçevesinde aktif siyasete devam etmeyi ve Cumhuriyet Halk Partisine katkıda bulunarak çalışmayı bir sorumluluk olarak görüyorum. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi ile yollarımı ayırıyor ve 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Çiğli Belediye Başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum.
Birlikte çalıştığımız, bizlere güvenen ve inanan yol arkadaşlarımı önümüzdeki mahalle delege seçimlerinde Beyaz listeye destek vermeye çağırıyorum.

Listemiz Beyaz, yolumuz Temizdir!
Yaşasın örgütlü mücadelemiz! Yaşasın CHP!”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’da En Güzel Balkon Bahçe Yarışması’na başvurular başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.