Kocaoğlu’ndan Genel Merkeze geldi: Listeler değişiyor

Kocaoğlu’ndan Genel Merkeze geldi: Listeler değişiyor
  • 27 Ocak 2019 22:34

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine geldi. Gergin olduğu yüzünden anlaşılan Başkan Kocaoğlu’nun PM sürerken Genel Merkeze gelmesi kafalarda soru işareti yarattı. Edinilen bilgiye göre, Başkan Kocaoğlu Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın Bornova’daki başarılı çalışmalarının gözardı edilmemesi için Ankara’ya gitti. PM’den sızan ilk listede Olgun Atila’nın ismi Bornova için yer alırken, son listede sürpriz birşekilde ismi silinmişti. Atila, Chp Genel Merkezi’ndeki bilgilere ve anket çalışmalarına görede ilçeler arasında başarı çizgisi yüksek belediye başkanları arasında yer aldığı için banko aday sayılıyordu.

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi MYK toplanan üyeler gizli oylama kararı aldı. Genel Merkez kaynaklarından alınan bilgilere göre MYK listesinde bazı isimler tepki çekince değişiklik kararı alındı. Karabağlar, Buca, Çiğli, Dikili gibi ilçelerde değişiklik yapılacağı söz konusu odu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kültürpark’ta çocuklarla bir araya geldi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.