Kılıçdaroğlu 8 Mart’ta Dikilili kadınların konuğu olacak

Kılıçdaroğlu 8 Mart’ta Dikilili kadınların konuğu olacak
  • 6 Mart 2017 12:06

Dikili Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerinin bu yıl ki onur konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile CHP Parti Meclisi’nin genç üyesi Gamze Taşçıer olacak.  

 

Dikili Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri’nin bu yıl ki onur konukları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile CHP Parti Meclisi’nin genç üyesi Gamze Taşçıer olacak. Dikili Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek törenlere katılacak olan Selvi Kılıçdaroğlu, ayrıca Ebe Perihan Elibol Kadın Dayanışma Merkezi’nde sergi açılışına katılıp, Kadın El Emeği Pazarı’nı ziyaret ederek Dikilili kadınlarla buluşacak.

 

Kılıçdaroğlu Karanlığa Karşı Kadınlarla Yürüyecek

 

Program kapsamında 8 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de Bülent Ecevit Kavşağı’ndan Dikili Atatürk Meydanı’na, ‘Karanlığa hayır! Aydınlık yarınlar için kadınlar el ele güzel günlere yürüyor’ şiarıyla gerçekleştirilecek kortejde yer alacak olan Selvi Kılıçdaroğlu,  Dikilili kadınlarla birlikte Dikili Atatürk Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na kadar yürüyecek. Cumhuriyetin kuruluşunun 94’ncü yıl dönümü münasebetiyle 94 Cumhuriyet kadının resminin taşınacağı kortejin alana varmasının ardından Kılıçdaroğlu, Dikilili kadınlarla Atatürk Anıtı’na çelenk koyup, saygı duruşunda bulunacak ve hep birlikte İstiklal Marşı’nı okuyacak. Selvi Kılıçdaroğlu, törenler kapsamında ayrıca Dikili Belediyesi Ebe Perihan Elibol Kadın Dayanışma Merkezi’nde sergi açılışına katılıp, Kadın El Emeği Pazarı’nı ziyaret ederek Dikilili kadınlarla buluşacak.

 

“Selvi Kılıçdaroğlu’nu Konuk Etmekten Büyük Onur Duyacağız”

 

8 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilecek ve gün boyu sürecek olan Dikili Belediyesi Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerine ilişkin açıklama yapan Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Çiğdem Elibol, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde iz bırakan ve farkındalık yaratan bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.  Elibol,  “Biz Dikili halkı ve Dikili Belediyesi olarak laik, tam bağımsız, aydınlık bir Türkiye’ye ve kadınların eşit, özgür bir yaşam hakkına sahip olduğu yarınlara olan inancımızı 8 Mart’ta tüm dünyaya haykıracağız. Bu anlamlı etkinlikte de Sayın Selvi Kılıçdaroğlu ve Sayın Gamze Taşçıer ile omuz omuza olmaktan büyük onur duyacağız. Cumhuriyete bağlılık mesajının kadınların dayanışmasında kararlılıkla, güçlü bir şekilde verileceği bu anlamlı etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Yeşilçam'ın Çehresi Değişecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.