Kazanan Karşıyaka olur!

Kazanan Karşıyaka olur!
  • 11 Şubat 2019 10:09

Medya Ege İmtiyaz Sahibi Gazeteci Arif Çayan yazdı…

Plastik Cerrahi, çeşitli nedenlerle oluşmuş doku eksiklerinin ya da deri, deri altı, kas, tendon ve iskelet sistemini ilgilendiren vücut ve organ şekil bozukluklarının, düzeltilmesi ile uğraşan özelleşmiş bir branştır.

Estetik Cerrahlık, hekimliğin, kusurlu organları cerrahi yöntemlerle düzeltmeyi konu alan dalı.Bunları yazarken size tıbbı bir bilgi sunmaya başladığımı düşündüğünüze eminim ama tıpla ilgili yüzeysel dahi bilgim olmadığı için daha fazlasını yazmamı da beklemeyin.

Kazanan Karşıyaka olur!

Ben neden başladığım gibi devam ederek konuyu Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Doktor Cemil Tugay’a getirmek istiyorum.

Bazen siyasette çok uzun yıllarınız geçer ve size partiniz çok önemli görevler için teklifte bulunur. Bazen de tam tersi olur, uzun yıllar geçirmezsiniz ama partinizin sizin gibi bilgili, etkin ve etiketli kişiye ihtiyacı olduğu için teklifler erken gelir.Doktor Cemil Tugay, CHP’de ne uzun yıllar siyaset yaptı, ne de dün başladı siyasete. Ama bilgisi, etkinliği ve etiketiyle yaratmış olduğu profille, 2019 seçimlerinde CHP Karşıyaka Belediye Başkanlığı adaylığının teklifini çok bekledi diyebilirim.

Kazanan Karşıyaka olur!

Karşıyaka dendiğinde sadece İzmirlilerin değil, tüm Türkiye’nin aklına iki şey gelir, bir Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanım, ikincisi ise Karşıyaka’nın İzmir’in imbat rüzgârıyla yaşanan eşsiz, estetik dolu gecesi ve gündüzü.

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Doktor Cemil Tugay, bu güzellikleri içinde barındıran Karşıyaka’da daha çok güzellik katacak bilgiye ve tecrübeye sahip.

İnsandaki güzellik kavramını doktor olarak, cerrah doktor olarak yıllarca yerine getiren Doktor Tugay için, bir ilçenin, bir mahallenin, bir sokağın insan için yaşanabilir güzel hale gelmesi hiç de zor olmasa gerek.

İnsanda gördüğü güzelliği, görülmesi gerekli olan güzelliği belediye başkanı olduğu ilçesine bilgisiyle, projeleriyle ve en önemlisi estetiğiyle yansıtmasını beklemek de hayal olmasa gerek.

CHP’nin yüksek oy aldığı Karşıyaka’da Cemil Tugay’ın belediye başkanı adayı gösterilmesi ne kadar onun açısından ne kadar büyük bir şans ise, Tugay’ın belediye başkanı adayı gösterilmesi de Karşıyaka için o kadar büyük bir şans.Kazanan Karşıyakalı olsun.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Çocukların aydınlık zihinleri rehberimiz olacak”

Kazanan Karşıyaka olur!

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.