Kaynakhane tamamen yenilendi

Kaynakhane tamamen yenilendi
  • 31 Mayıs 2020 13:12

Karabağlar Belediyesi hizmet kalitesini artırmak için çalışıyor.

Karabağlar Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Gediz’deki şantiyesinde bulunan kaynakhaneyi, kendi olanaklarıyla baştan aşağıya yeniledi. 150 metrekareden 500 metrekareye çıkarılan kaynakhane, aydınlatma, havalandırma sistemleri, mutfak ve lavabolarıyla modern bir görünüme kavuşturuldu. Yeni kaynak aletleriyle de güçlendirilen kaynakhanede, salgın sürecine rağmen aralıksız imalat yapılıyor. İlçenin farklı noktalarında kullanılan korkuluklar, merdiven tutamakları, bariyerler, sokak hayvanları için suluk ve mamalık gibi bir çok parça burada üretiliyor. Ayrıca hizmet binalarıyla ağır bakım araçlarına da hizmet veriliyor.
Kaynakhanenin yeni halini inceleyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, mütevazi bütçeye rağmen yatırım yapmaktan kaçınmadıklarını vurguladı. Başkan Selvitopu, “58 mahallesi ve 3600 sokağıyla İzmir’in en büyük ilçelerinden olan Karabağlarımızda yaşayan 500 bin kişiye, en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Koronavirüs salgınına karşı yoğun bir şekilde mücadele verirken, ihtiyaç duyduğumuz yatırımları yapmaya devam ediyoruz. Geçen günlerde 2 milyon lirayı aşan yatırımla, asfalt freze makinesini Karabağlar’a kazandırdık. Yeni kaynakhanemiz de, yoğun mesai harcayan Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerinin işini kolaylaştıracak. Personelimiz daha uygun koşullarda çalışma olanağı bulacak” dedi.

Kaynakhane tamamen yenilendiKaynakhane tamamen yenilendi

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.