Kayınvalide Dehşeti

Kayınvalide Dehşeti
  • 21 Ocak 2016 15:00

İzmir’in Bayraklı İlçesi’nde kayınvalide dehşeti yaşandı.

Olay, Yamanlar Semti’nde geçen 17 Ocak’ta akşam saatlerinde meydana geldi. Oğlu Çetin H. ile evli olan Berrin H. ile aynı sokakta karşılıklı evlerde oturan Nazire H., ailesinin yönlendirmesiyle evden kaçıp, geri geldiğini ileri sürdüğü geliniyle konuşmak için evine gitti. Bu sırada, iddiaya göre Berrin H., kayınvalidesine hakaret etti. Öfkelenen Nazire H. evine dönüp, 70 yaşındaki eşi Mustafa H.’ye ait ve sandıkta sakladığı tabancayı aldıktan sonra tekrar gelininin yaşadığı eve giderek ateş etti. Silah sesi üzerine dışarı çıkan Mustafa H., eşinin tabancayla gelinini vurduğunu görünce sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

7 yıllık evli 3 çocuk annesi Berrin H., ilk müdahalenin ardından ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis tarafından gözaltına alınan Nazire H., ilk ifadesinde, gelininin ailesinin kışkırtmasıyla evden kaçtığını, bu nedenle kendisini uyarmak istediğini, ancak hakaret edince, öfkelendiğini, korkutmak için de tabancayla ateş ettiğini söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nazire H., tutuklandı. Sol koltuk altı, sağ omuz ve karın boşluğundan yaralanan Berrin H.’nin durumunun ağır olduğu tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayram oyuncaklarla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.