Kavalar’a Yalı Desteği!

Kavalar’a Yalı Desteği!
  • 17 Aralık 2015 09:05

CHP’de 20 Aralık’ta gerçekleştirilecek il kongresi için Bedri Serter, Nevzat Kavalar ve Ülkümen Rodoplu adaylıklarını açıkladı.

Kongreye az bir zaman kala Kavalar’a, Konak’ta Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a muhalif olan ve CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ile hareket eden Yalı Grubu’ndan destek geldi. Yalı Grubu, yaptığı açıklamada Kavalar’a destek olacaklarını duyurdu.

Yalı Grubu’nun Açıklaması:

Yalı Demokrasi Platformu’nun değerli üyeleri;
Demokrasi adına çıkılan bu yolda birlik , beraberlik ve özgürlük platformumuzun temel ilkeleridir. Günlerdir Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı için birçok değerli partilimizin ismi söylenmekte.
Ancak isimlerde değil, aday belirleme yönteminde, adayların desteklenme şeklinde demokrasiye ve partimizin geleneklerine asla uygun olmayan yöntemlere başvurulmakta. Oy hakkı 1 tane olan belediye başkanları delegasyon üzerinde tahakküm sağlamak gibi bir yanılgıya düşünmektedir.

Partimizin en üst karar organı değerlerimizdirler. Nihai kararı delegelerimizi hür iradeleri ile vereceklerdir.

Bu bağlamda; Yalı Demokrasi Platform Konak ilçesi bir bütün olmak üzere beraber hareket edilen tüm delegelerimizle İzmir İl Başkanlığı için Delegelerimizin fikirlerine başvurarak Nevzat Kavalar’ı destekleme kararı almıştır.

Bu yolda en büyük kazanç demokrasidir. Kaybeden daha önce olduğu gibi bugünde günü kurtaranlar olacaktır.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay: Köy Enstitüleri benim için aydınlık demek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.