Karşıyaka Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine destek

Karşıyaka Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine destek
  • 18 Ekim 2021 07:26

 

 

Karşıyaka Belediyesi; kentte sporun gelişmesi ve yeni sporcuların yetiştirilmesine katkı sunmak amacıyla amatör spor kulüplerini desteklemeye devam ediyor. Belediye, amatör spor kulüplerinin çalışmalarını daha verimli bir şekilde gerçekleştirmesi ve sporcuların daha kaliteli malzemeler kullanarak yetişmesi adına; kentte bulunan 20 spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu.

 

SAĞLIK ÇANTASI HAZIRLANDI

İçerisinde 2 adet maç topu, 8 adet antrenman topu, 1 adet top filesi ve 40 adet ayrım yeleği bulunan malzeme çantaları amatör spor kulüpleri temsilcilerinin de katıldığı organizasyon ile kulüp sorumlularına takdim edildi. Ayrıca her bir kulübe ihtiyaç halinde kullanılmak üzere içi ilkyardım malzemeleriyle dolu olan sporcu sağlık çantası da verildi.

Karşıyaka Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine destek

BAŞKAN TUGAY’A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın da bizzat katıldığı organizasyon vesilesiyle 2021-2022 amatör futbol sezon açılışı da gerçekleştirildi. Organizasyonda Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Nevzat Altınkalp, spora verdiği destek sebebiyle Belediye Başkanı Tugay’a teşekkür ederek plaket takdim etti. Demirköprü Spor Kulübü Başkanı Selma Ateş Kazanç da Tugay’a günün anısına forma hediye etti.

 

“KARŞIYAKA’NIN GENLERİNDE SPOR VAR”

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kentte sporun gelişmesi adına mümkün olduğunca kulüplere destek vereceklerini belirterek, yeni sezonda takımlara başarılar diledi. Başkan Tugay yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Hepimizin bu şekilde bir arada olması geleceğe dair umut verici. Geçen yıl pandemi nedeniyle pek çok kategoride ligler oynanamamıştı. Biz de bu dönemi sahalarımızı yenilemek ve daha iyi hale getirmek için kullandık. Bu dönemde amatör sporu nasıl geliştirebiliriz diye düşündüğümüzde tesisler ile ilgili eksikleri gidermeyi öncelik olarak hedef aldım. Amatör spor kulüpleri geleceğe başarılı sporcular yetiştirmek ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı ve iyi bir toplum için doğru yönlendirmek adına çok önemli. Önce altyapı ve malzeme desteği, yapabildiğimiz ölçüde de nakti yardım destekleri ile elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca kentimizde sporcu performans ölçüm merkezini de kısa zaman içerisinde faaliyete geçiriyoruz. Bu merkez ile çocuklarımızın ve spor yapan herkesin mevcut beden özelliklerini güç-kuvvet testleri ile ölçebilecek ve hangi spora yatkınlıkları olduğunu görebileceğiz. Ayrıca spor yaparken gelişimlerini takip edebileceğiz. Bu tesis çok yakında faaliyete geçecek, sizlerin de bu tesisten yararlanmanızı diliyorum. Bu dönemde yapacağınız çalışmalarda, maçlarda tüm takımlarımıza yürekten başarılar diliyorum. Karşıyaka genlerinde spor olan bir şehir, siz çalışın bizler sizin yanınızdayız.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”

Karşıyaka Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine destek

GÖSTERİ MAÇI YAPILDI

Organizasyon U18 Karşıyaka karması tarafından gerçekleştirilen gösteri maçıyla sona erdi.

Etkinliğe; Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürü Berkhan Alptekin, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Efkan Muhtar, Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Nevzat Altınkalp, amatör spor kulüplerinin başkan, yönetici antrenör ve sporcuları katıldı.Karşıyaka Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine destek

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.